2013. április 14., vasárnap

Paleóm története XLII. rész

Térdízületi gyulladásom ellenére iszonyat jó kedvem van! Most érkeztem diétám eszement részébe, szenvedélyemmé vált a fogyókúra. Nem is nagyon érdekel más! Pénteken őrjöngve kiabáltam világgá, hogy megvan a -30 kiló!!!! jelentem, nem álltam le az őrült tempóval, immár 7-es a közepe.Azaz 179.5 kg-ot mutat a mérleg ami paleóm kezdetekor azaz január 2.-án még 210-en állt! Tempómat mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy két nap alatt sikerült leadnom fél azaz 0.5 kilót. Ezt a dietetikusok egy heti adagnak javasolják! Kit érdekel! Megy a szekér! Múlt héten felfedeztem a káposzta jótékony hatását. Ebben a növényben 6g a szénhidrát tartalom, tehát abszolút fogyós, mivel a kalóriatartalma is elenyésző.Vörös, fehér mindegy, ropogtatok, mint egy óriás nyúlállat! Kezdetben csak ezt ettem, de ez hülyeségnek bizonyult, mert így semmi fehérje nem jut a szervezetbe , ami meg kell ahhoz, hogy az izmok működjenek, tapasztaltam is milyen az amikor a hülye szervezeted a saját izmaidat kezdi lebontani fehérjéért. Fáj! Így beiktattam azt, hogy ebédre, eszem valami fehérjét, húst vagy tojást, ilyesmit a pénztárcám állapotától függően. Egyenlőre működik! Ha rajtam múlik még évekig fog! Minden tavasszal rendeltetésszerűen elkap a térdízületi gyulladás, amely idén éjjel érkezett, mint az Edda dalában a magányos pasi. Ez jobban fájt mint Pataki zseniális előadása. Szabályosan kivégzett, de most annyira nem érdekel. Na ki a király??? Ezt kérdezi a bugyuta reklám is meg én is! Bőséggel meglesz ilyetén a névnapomra vállalt 50 kiló és karácsonyra a bűvös 100. Már annyira hidegen hagy az evés képzeld el, hogy ezt 3 hónapja el sem bírtam képzelni. Paleós sütik, frincfrancrok, megalkuvó kaják? Kutyát sem érdekli!!! Káposzta, kis hús oszt jóvan! Ez az élet Babocsai néni. Marhára elkeseredtem a Költészet Napi felolvasáson készült képek láttán. Mint Gombóc Artúr hízókúra után. Semmi sem változik, csak a mérleg nyelve kúszik egyre lefelé. Igaz lehetne már kissé látványosabb, mert csak ez öli az idegeimet. Csak az apró örömökön látszik az eredmény, hogy fürdés után például eddig ismeretlen helyekre is elér a törölköző, vagy hogy fel bírok ülni az ágyban kapaszkodás nélkül, esetleg, hogy rámjön egy régen látott gatya. De szeretnék már egy slankabb képet látni! Jó tudom ez nem megy testmozgás nélkül, a súlyzózás meg nem erre való.Azzal annyit érek el, hogy majd nem fog lógni a bőr a karomon, nem mintha ez kevés lenne, de az az undorító hordó a hasamon nem akar csökkenni, azaz puhul, de még mindig egy olyan fűtőanyag lelőhely, hogy az USA hamarosan megtámadja és kiaknázza! A drónok már a fejem körül köröznek, mert hamar feltalálják a zsírral üzemelő kocsit és akkor úgy járok mint Irak. Tehát paleóm 103 napjának mérlege - 30.5 kilogramm!!!!!! Jövő héten jövök remélem újabb eredményekkel, rajtam nem fog múlni! Kezdd el Te is!

6 megjegyzés:

  1. Csaba! Én, látom azt a slankabb képet!!! Sokkal laposabb az a pocak.Azt ne várd, hogy 50centivel legyél laposabb, ha 30.5kg-t fogytál. Az, kb 30 cm. Az. meg kerület csökkenésben ennyire látható. Nyugííííííííííííííííííííí ! Szép ez, nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm drága Maja! Én aki mindennap látom ezt a ronda képet, nem annyira veszem észre... De alakul! :)))

    VálaszTörlés
  3. Zseniálisra sikeredett a beszámolód:-)) Irigylem a kitartásodat, de ígérem, lassan én is beújítok belőle!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Tündi! Kitartás megvan, csak mint minden gyarló állat ezen a Földön türelmetlen vagyok!

    VálaszTörlés
  5. Csabi hidd el nagyon is látszik a változás!!!!
    Meg sem ismernélek téged ha szembe jönnél az utcán számomra annyira látványos :) gratulálok a kitartásodhoz :)
    ja és kedvet hoztál számomra egy kis egészséges evéshez így heti 2-3 alkalommal csupán de csak zöldséget és halat eszem :) a kenyeret pedig próbálom kiiktatni :)

    VálaszTörlés