2013. március 30., szombat

Egy paleós naplója XL. rész

Drága barátaim! A megszokott hétfő helyett inkább ma írok, mert most van időm! Nagy dolog történt a héten. VAN MÉRLEGEM!!!! Mikor ráálltam egyrészt boldog voltam mert mérhetem magam, másrészt pedig elrémültem, mert a mutatott érték még mindig iszonyat! Jöjjenek a tények. Jelen pillanatban 183 kiló vagyok, ami két éve a legalacsonyabb érték. A derékméretből és a körfogat fogyásából megállapítható, hogy kb. 210 kilóról indultam. Tehát, mivel ezt az értéket vesszük origónak, jelenleg kb. 27 kilónál tartok! Néhány napja a gyógyszer ellenére elkapott a köszvény, valami iszonyat fájdalommal. Felmerült bennem már az öngyilkosság gondolata is, mert egy kiállhatatlan agresszív emberré tesz a saját tehetetlenségem és az állandó erős kín. De maradtam, és mára egy erős gyógyszer kombó segítségével elűztem a fájdalmat, remélhetőleg nem csak napokra. Mostanában elég keveset eszem. Rájöttem, hogy mivel az állandósult fájdalmak miatt nem tudok mozogni ezért csökkentenem kell az energiabevitelt. Még jobban! Napi úgy 500-800 kalória között mozgok, azt is szigorú paleós kajákból. teljesen lepuhult a hasam, sőt a köténypárna teljesen belapult, egyszóval alakul a pohom is! Egyre több dologra vagyok képes ami neked semmi, nekem meg a világszám. Például elérni a hátam közepét ilyesmi. Már csak némi napsütés hiányzik meg friss tavaszi zöldségek a kertből. Jövő héten keddtől újra bevezetem a Norbi tornát és a súlyzót. Ha nem aktiválom ezeket az eltunyult izmokat mindig fájni fognak veszettül, s velük együtt az ízületek is. Jön a meló némi edzés képében keddtől. Ez boldoggá tesz! szerintem kis erőfeszítéssel elérem az 50 kiló mínuszt Csaba napra!Addig még van 3 hónap! Most mesteremhez Majához szólok ! Drága Maja! Biztosan sértőnek találtad a kiegészítéseben leírtakat és magadra vetted, mivel azóta nem beszélünk és csak remélni tudom, hogy olvasod néha ezeket itt! Újra elmondom nem miattad írtam azt a pár sort! Abban az időszakban, pont négy oldalról kaptam támadásokat a bloggal kapcsolatban, így sajnálom hogy jóindulatú figyelmeztetésedkor borult ki bennem a bili. Nagyon sajnálom! Hálásan köszönöm Neked, hogy elindítottál ezen az úton, mert HISZEM!, hogy már azzal a súllyal nem értem volna meg ezt a napot! Köszönöm és itt is nyilvánosan megkövetlek, mint ahogy egy privát levélben is megteszem! Itt a havi pofavizit eredménye, ha még látszik ezen valami változás: Ez négy nappal ezelőtti állapot! egy hét múlva jövök!

2 megjegyzés:

  1. Csabám! Persze, hogy olvasom írásaid és figyelemmel kísérem látványos átváltozásodat. Úgy emlékszem, én írtam utoljára neked, tehát én nem haragszom rád.
    Hallgatásod nem gátolt meg abban, hogy együtt örüljek veled kitartásodnak, a téged ért rengeteg negatív élmény ellenére.
    Örülök, hogy elindultál ezen az egészséghez vezető úton. További sikereket kívánok! :)

    VálaszTörlés