2016. január 3., vasárnap

Elszántan

Ti, akik olvassáttok ezt a blogot,jól tudjátok, hogy  hogy ezeken az oldalakon nem hazudok.Mindent elmondok kendőzetlenül.Miért is tenném?Azzal csak magamnak és annak ártok aki talán a bejegyzések miatt kap kedvet ahhoz, hogy változtasson.Új év kezdődött,2016,és én úja itt vagyok,Hatalmas kudarcélménnyel,de elszántabban, mint valaha.Miért kudarc? Mert jócskán visszapakoltam magamra a hájat a 2013-as nagy fogyásom után. Szarul csináltam! Hiába istenkedtem, hogy nem szedem vissza, majdnem sikerült. Emlékeztek?Akkor 210 kilóról indultam és nyár végén 157 voltam. Most ,három év alatt ennek a fogyásnak nagy részét visszaszedtem. Ma reggel mértem és 193 kilót mutatott az átkozott mérleg. Azt gondolom éppen időben kaptam észhez.Figyelmeztetett az ünnepek alatt a nehézkes menés és a szuszogás. De jó dagadthoz illően mindig azzal takaróztam,hogy majd az új évben elkezdem és ment tovább a falás.Ebben a három évben igazából csak az első év felében akartam fogyni azt gondoltam ez elég. Mikor már tudtam menni jó hosszan és kisebb lett a hasam ,leszartam a paleót,mint Habsburg császár a magyarok sirámait. De eljött ez a mai nap és hiába a hideg és a fűtés nélküli autó jeges ablakai a Teremben kezdtem.Mert ez a változás van a három évvel ezelőtti kúrámhoz képest, hogy az edzésnek!mennie kell,Show must go on!!! Újra! Időnként nagy volt a pofám belátom,de most elkapott a féktelen dagadtság réme és ugyanazok a problémák kezdete mint mint2012 végén.No, neeem!!! Innen még vissza lehet jönni. Kell!
Tehát ma reggel edzés.Azé' két éve járok és annyit megtanultam,hogy nem kell beleugrani a nagy szakításba először, hanem ma egy visszafogott pihentető, szokató edzéssel kezdtem új életemet ami a következőkből állt:

Bemelegítés

Ezután Scott  padon kisebbik scott rúddal összben  38 kilóval 6x8 bicepszgyakorlat, kétkezes
Ezt váltásban  a nagyobb scott rúddal 32 kilóval állva,nyak mögé engedés tricepsz gyakorlattal kombináltam, szintén 6x8.

Mikor ez megvolt átültem a csigás bicepszgépbe ami szintén scott és mivel a melegítés megvolt 55 kilóval folytattam a bicepsz edzést

 


Ezt imádom csinálni! De ezt is kombiánálni kell, némi tricepsszel ezért  a csiga mellé állva  egy kis letolást egykezesen abszolváltamEzután levezetésnek egykezes súlyzóval 32 kg bicepsz gyakorlatok, majd fekve rúddal fej mögé engedés a tricepsznek. Jól tudom ez nem túl sok,de kezdetnek megteszi  ez az egy óra is.Holnap mell lesz és hát az időben is több erőfeszítésben is,de csak fokozatosan állok bele így elkerülve az izomsérüléseket.

És Híveim! Most jön a buli! Mindehez a kis testmozgáshoz egy kis tápláló 400 kalóriát viszünk be! Íme:


Ez mind a mai menü.
Első héten gyomorszűkítés céljából tartom ezt a 400 kalóriát aztán lassan feltornázom 500 ra ami marad egy darabig Szóval aki őlyan tempóban tud hízni,mint én, az vagy dögöljön bele a kajába vagy csinálja utánam. Velem! Persze hogy nem egészséges ez sem de inkább ebbe dögöljek bele, mint a zsírba.
Mára ennyi! Csűcsákány!


Ui. Most felálltam mert menni kellett a bal kettőbe, hát mit ne mondjak, remegtem, mint kölyökmacska a jégesőben. Ebből is látszik milyen kondiban vagyok az átok zabálás miatt, ennyi edzést is megérzek! Bacca meg egy talyiga kanmajom! Nesztek!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése