2013. március 1., péntek

Kiegészítés!!!

Ma felmerült, hogy az egész irományom átveréseken alapul! Hogy én valójában nem is vagyok annyira csóró, mint ahogy itt vekengek és csak szimpátiát és kisebb segítségeket akarok az olvasóimtól kicsalni! Nem számít ki mondta, nem számít milyen alkalomból. Most itt utóljára írom ki, hogy kb 90 ezer forintból élünk két nagykorú gyermekkel. De hangsúlyozom ha ezek után bármit írok le, bármit mondok azt nem azért, hogy nekem küldjetek alamizsnát, hanem azért teszem, hogy elmondjam paleózni nem csak sok pénzből lehet, hanem kitartással a legegyszerűbb dolgokkal is eredményt érhetünk el! Nem kell ide kókusztej, meg paleós muffin, anélkül is lehet élni! Tényleg nem tudom érdemes e ezt írni? Soha senkitől nem kértem semmit ezzel az életmóddal kapcsolatban, kivéve tanácsot! Mindegy ettől kezdve szárazon, csak a tényeket írom le, azt nem hogy mit érzek vagy mi fáj! Gondoltam ez segít! Tévedtem!

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Én voltam az, aki állítólag megrágalmaztalak. Holott csak figyelmeztettelek némi félreérthetőségre. Miért tettem volna, hiszen az én buzdításomra indultál velünk közös útra az egészség és karcsúság felé.Soha nem voltam kétségbe egyetlen szavad sem. Félreértettél. Itt is, mint priviben ismét megkövetlek, ha félreérthető voltam. További kitartást kívánok szeretettel: Maja

    VálaszTörlés
  3. Bízom benne Csaba, hogy átértékeled véleményed.
    Személyes beszélgetésekből is tudom, hogy Maja nagyon bízik benned, és tiszteli az elhatározásod, kitartásod.
    Nem állítana olyat, hogy az egész irományod átveréseken alapul.
    Barátsággal: Ica

    VálaszTörlés
  4. Kedves Ica, Kedves Maja!
    Én sehol sem állítottam, hogy Maja miatt írtam a kiegészítést!!! Maja csak, mint mindig, felnyitotta a szememet! Nem írtam neveket, pont mert nem akartam személyeskedni! Kaptam én már a blogban leírtakért olyan támodasákoat hogy ebből lett elegem! Amit Maja írt, az volt a pont, ahol elgondolkodtam, hogy ha már benne is felmerül ilyesmi akkor a valódi támadóimat is kezdem érteni! Vissszábbveszek, ennyi az egész. Sokakat zavart frivol panaszkodásom (sic.) Ennyi történt, és tanultam belőle! majának én ezért is csak hálás vagyok! Írtam neki is privátban, hogy köszönöm, emiért felnyitotta a szemem!

    VálaszTörlés