2013. június 9., vasárnap

Palóm története XLIX rész.

Francos egy kettősségnek vagyok újfent tanúja. Miközben a karácsonyi culámhoz képest már ennyit fogytam ( első kép) Még mindig így nézek ki ( Második kép). És ez nagyon nincs így jól! Fogyok, mint a Hold, de ez az istenverte hordó elöl, már hiába puha, de ízléstelen. Mindenesetre a határidő ( július 6) már vészesen közeleg és még van 14 kiló. az pedig nagyrészt has!!! Vesszen!!! Fekvőtámasz a lógó csöcs ellen és némi lábemeléses fekvő gyakorlat a has ellenében. Mától, 100-100 db! A fene vigye ezt a zsíros bödönt! Már olyan puha hogy ülve a lábaim közé lóg, de még sok van belőle. Ez talán segít abban, hogy emberibb legyen ez a forma, ne csak torzuljon a test. Mondhatod erre, hogy ígértem én már nagy edzéseket, meg órás Norbi tornát is, amiket csináltam is sokáig, de nem voltak hatékonyak, viszont ezek célzott mozgások amelyek arra a területre hatnak, valamint visszatérek a paleó ortodox első havi ágához és keményen betartom. Egy kedves hölgy a minap megkérdezte hogy miért kezdtem el enni olyan mértékben ami ehhez a súlyhoz vezetett. Én nem készültem a válaszra, de kapásból tudtam. Minden kövér ember már az első időktől fogva boldogtalan, a mozgáshiány és a sajátos kirekesztettség érzése miatt amelyet magunknak köszönhetünk. Ezért átváltunk endorfinvadász üzemmódba miközben ülünk a fotelünkben magunkat sajnálva. És mi a legkézenfekvőbb örömszerzési mód? Az evés azaz a zabálás!Mert nem az a baj, ha sokszor eszel, hanem ha sokszor de sokat is, Csóró pógár pedig mi a fenét zabál? kenyeret, lisztet és cukrot jó sokat. Mert az olcsó és könnyen okoz örömet! És csak rakódik a zsír és a percnyi örömért súlyos kilókkal fizetsz! Mint a gyerekednél egy perc öröm és húsz év izgalom. Közben pedig egyre mélyebben merülsz az önsajnálatba és a depibe, így lőve bődületes öngólt! Jövő héten jövök, és mondok még okosakat!

7 megjegyzés:

  1. Jól értem, kevesebb, mint egy hónap alatt akarsz ledobni 14 kilót? Ugye rosszul értem... ? Egy hónap alatt maximum (!) 5 kg az ildomos. Értem én, hogy sietsz, értem én, hogy szeretnél haladni, de ugye nem akarod majd megjárni a másik poklot: a jojót?
    Van egy cikk, minap olvastam... azért küldöm el neked, mert nagyon nem tetszik ez az önutálat...nagyon-nagyon nem. Lásd a tükörben a vékonyabb Csabát! Szeresd a minuszokat, légy hálás a testednek, hogy folyamatosan fogy. +++++ Nem könnyű, de a negatív gondolatokat el kell hessegetni nap mint nap. Ez meló, nem is könnyű, de MEGÉRI.
    Nah hol van már az a cikk... kicsit gyagyásnak tűnik, de nem az.
    http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=6278

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Edit! tudom, hogy képtelenség ennyit leadni, meg sem próbálom, kitolódik a határidőm egye fene! Valóban így gondolom! Köszönöm a kommented, mindig odafigyelek arra amit mondsz!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó cikk én is átállok pozitívra, mindig tanul az ember!!!4 Köszi Edit!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, Csaba! Drukkolok <3

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, ja kihagytam a kilószámot: ma reggel 173 kg, ez így 37 minusz

    VálaszTörlés