2013. február 11., hétfő

Paleóm története XVIII. rész

Híveim, Isten malasztja a folyadék formájában omlik el befogadó paleós szervezetetekben!!! Nem győzöm eleget pofázni, hogy folyadék... Mint Machiavellinek a háborúhoz három dolog volt szükséges a pénz a pénz meg a pénz, mégis nagy hadvezér volt, úgy az eszement paleósnak vagy bármely diétában szenvedőnek a Víz, víz és a víz!!!!! Újfent saját kárból tanulva osztom az észt! Bokanyomorom dühöngőből átment alattomosba. Már magában csak úgy, amikor ülök, nem fáj, hanem lázzal színesíti napjaimat. És hozzá, hogy a láz ne legyen egyedül jókora lábdagadást is celebrál. Ittam a vizet az ásványt, pedig nem szokásom, csapvizet iszom, na jó neked bevallom, kis cukormentes házi szörppel. Ám! Mióta paleóval fertőzött vagyok hatalmassá fejlődött a lelkifurdalást túlértékelő ezért gyümölcsnapokon ennek az ártatlan szenvedélynek sem hódolok, lévén a gyümölcsben sok a fruktóz. Ittam ittam, de nem annyira jött be a bubimentes víz.Később meg amikor délután egyedül vekengtem itthon és nem bírtam felállni a bokámtól és a láztól mi gyalázatba alázott, hamar elfogyott így tegnapi folyadéknyerésem mindössze 1.5 liter volt az átlagos 3 liter helyett. meg is éreztem! Éjjel zsírosnak tömörnek és túl nehéznek éreztem magam. Érzés csupán, de nem jó. Így büntet a szervezet. Inni kell padavanjaim, de nem pálinkát. vizet! Az eredményekért és hogy jobban érezd magad. Ma nem lesz húde ebédem. Farhátot főzök, magamnak ebédre. Sóval. igazából nincs is kedvem enni a láz kiakaszt.. Mindenesetre a súlyzó a láz alatt sem pihenhet, valahogy életem részévé vált a mozgás, bármilyen nagyképűen és hihetetlenül hangzik is. Mivel nem tudok lábraállni így a napi 42 perces Norbi kínzás elmarad, de mozogni kell, ezért bicepszezek a súlyzóval, jobb híján ülve. Egy kép eddigi fejlődésemről, holnap folytatom:

2 megjegyzés:

  1. Már csak ez hiányzott! Nem az influenza nyaggat téged? Szerintem, mint főokos szerint láz esetén csak pihenés javasolt, nem súlyzózás!!!!
    A szervezet összpontosíthassa az energiáit a betegség leküzdésére. Citromos tea, citromos teával! Ez a napi feladat! Jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. nem influencia, részleges achilles szakadás és ez a sérülés bizony lázzal jár! A teát nem iszom, a súlyzó meg hasznos Köszi a jókívánságot

    VálaszTörlés