2013. február 15., péntek

Paleóm története XXII. rész

Van egy dolog, amitől falra mászok! Minden napra jut egy egy okostojás aki csupa merő jóindulatból megjegyzi, hogy jó, jó, szép szép amit csinálsz, de ha nem mozogsz vissza hízod. na itt akadok ki általában, mint a Boeing fékszárnya a World Trade Center előtt. Az ilyen okosoknak elkezdem magyarázni, nagy elánnal, hogy mozgok én ember, de jelenleg nincs hozzá lábam! Ilyenkor mindent tudó buta mosollyal válaszolnak, hogy ne hisztizz én csak szóltam! Hát meddig még? Mondd, meddig ölik ezzel az idegeimet? Mozgok vazze, mint az őrült! Hoztam neked képet róla, hogy elhidd! Láb nélkül is lehet : Ennél jobbat nem tudok kitalálni hogy a lábaim pihenjenek! Viszont ma olvastam valamit amitől nagyon elszomorodtam! Nagyon képlékeny ez a paleós diéta még, nincsenek kőbe vésve a szabályai ezek szerint. Tudjátok én sok gyüminapot tartottam paleóm során és úgy éreztem bevált. Ma a keceli paleósok fészes oldalán olvastam egy megosztást hogy a gyümi nem kóser. ugyanis a szervezet nem érzi a belőle nyert energiát és dühödten elkezd raktározni. Lekettyentem mint egy ketty! Ezek szerint hiába kínlódtam végig azt a sok gyüminapot többet ártottam vele mint gondoltam. Hamar megvigasztalódtam ám. Új játékot találtam. Mesterem ma léböjtbe kezdett és én is követni szeretném a példáját ameddig bírom. Kiváló méregtelenítő hatás, talán megdobja kissé a fogyást. Nem tudom meddig bírom, de három napig szeretném, de inkább ötig. Sok zöldséglevet tervezek zsálya és csalán teát, meg kamillát valamint bubimentes ásványvizet. Hátha ebből a kisbolygónyi hasból is farag valamit. Ma már hellyel közzel rá tudtam állni a két lábamra, és amikor megtudtam, hogy a ma evett gyümik nem jók, erre bevettem némi erős pistát magában. A hatás azonnali és döbbenetes! Úgy jártam, mint az a bizonyos murányi kutya! Na ebből sem raktároz az ellenségem!Emberek most péntek 22:09 van amikor ezt írom és azt érzem amit a zseni Hobó megénekelt. - Vágyom egy pohár italra, vágyom, hogy messze vigyen! - Mindegy lenne csak el innen. Elmondok egy nagy titkot mai érzékenységemről. Képzeld el, ma az étkező asztalon találtam egy otthagyott fél zserbót. Kiemeltem a tálkából megszaglásztam, megfogdostam majd miközben a szemétbe dobtam kicsöppent a könnyem... Ekkora egy marhát mint én! Holstein fríz! Jól be kéne most seggelnem, mint ahogy egykori kedves nőbarátom idézett a Dögkeselyűből - Seggeljünk be együtt Simikém! Nem is hiányzik az ital, sem a mámor, sokkal inkább az az együtt! Közvetlen közelből megbeszélni a marhaságaimat valakivel. Na nem vinnyogok itt nektek ezen az éji órán, azért írtam meg most a napi adagom, mert holnaptól sok munkám lesz! Újra folytatni kívánom valamelyik félbehagyott regényemet. Reggel, majd közzéteszem ezt szokás szerint, addig is jó pihenést nektek és álmodjatok két karéj puha zsíros kenyérrel! ..... hagymával! Most nézvén a tegnapi adatokat, igazán lusták voltatok, 19 látogató? Hát kinek tépem én itt a számat?

4 megjegyzés:

  1. Csak ámulok és bámulok kedves Csacsa! :o
    Ekkora akaraterő és elszántság elég lenne egy város összes lskosának is. Ezt, csak siker kisérheti! Hogy volt az, az Erős Pistával???
    Jó munkát és szép napot neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Maja kedves! Az erős Pista éhgyomorra isteni hashajtó :)

      Törlés
  2. Lóf.szt! Óbocsánat... :)
    A gyüminapról megoszlanak a vélemények paleos körökben is, sőt, a gyümölcsevésről is. Sokan ketogén paleot tartanak, ők méla megvetéssel tekintenek a gyümölcsökre úgy egyáltalán.
    Nem kell minden okostojásnak hinni. TE látod, hogy NEKED használt, vagy nem használt. Én pont ma kezdtem el egy (legalább) 3 napos kúrát, csak gyümölcsöt eszem. Lecarom, ha valaki szerint hülyeség, érzem, hogy ez kell most nekem:)

    VálaszTörlés
  3. nekem bevált, hála és köszönet a támogatásért!

    VálaszTörlés