2013. február 26., kedd

Paleóm története XXXIII. rész

Aki a szokásos jópofa, vicces, biztató bejegyzést szeretne ma olvasni, azt arra kérem hagyja ki ezt a részt, amely talán az utolsó lesz ebben a blogban. Elvesztettem a hitem! No, nem a paleolit táplálkozásban, hiszen az egy csodálatos, megújító, forradalmi módszer arra, hogy rendbe hozzuk a testünket és a lelkünket egyaránt. Én saját szervezetem árulása miatt váltam immár renegáttá, kiugrott hitetlenné. Ötvenhat nap erőfeszítése omlott semmivé a lelkemben az öt napos salaktalanító léböjt után , immár öt napja tartó embertelen fájdalom miatt. A fájdalmat mégcsak el is viselném, igaz hamarosan erőtartalékaim végére érek, hanem az a komfortérzésem sincs már meg görcsbe merevedett izmaim miatt ami sikerélményt adott és életben tartotta a reményeimet. Már vágyaim sincsenek. Megújuló folyamatosan fogyó testemben a legjobb változás az intenzív vágy volt, a remény arra, hogy hamarosan újra rendeltetésszerűen fogom használni mindenem a gátló hájbilincs nélkül. Érted ezt? Most ezt is elvette tőlem ez a rettenetes fájdalommal reagáló tökéletlen húsgépezet. És ami a legborzasztóbb számomra az az, hogy bár az agyam tudja, hogy lehetetlen, de folyamatosan nagyobbnak, a kúra elötti méretűnek érzem magam. Radikálisan akartam formálni a testem ami egy ilyen extrém testsúlynak dukál, egykori önmagam szállt szembe mai semmirevaló, felesleges létformámmal. És alulmaradt... Még mindig azt mondom, hogy teszem a dolgom tovább. nem adom fel a paleolit táplálkozást csak nincs többé hitem Orosz T Csabában, aki megcsalt, magamra hagyott. Talán ha visszatér elosont motivációm, esetleg lesz önbizalmam azaz történik ma velem valami isteni csoda, talán ha alábbhagy a fájdalom, akkor jövök még és írok Neked, de jelenleg csak a reménytelenség, a bánat lakik a szívemben. Egyedül maradtam..... Kívánom, hogy Neked sikerüljön!

4 megjegyzés:

  1. Azt javaslom, pihenj pár napot. Gyűrd le a fájdalmat. Kérj támogatást családodtól. Hidd el, nem szégyen, ha az ember nem képes egyedül megoldani valamit. Nálad, most a fájdalom, legyűrte az akaratot. Lelki támaszra van szükséged.Én, itt vagyok, de sajnos távol. A család melletted van. Támaszkodj rájuk bátran. Hidd el, megteszik!
    Pár nap pihenés és állapotod jobbulása után visszavárunk!
    Az erő, legyen veled Csacsa!

    VálaszTörlés
  2. Köszönom Maja! Pont a pihenés hozta a bajt a fejemre, hisz mióta nem tudok rendesen tornázni a hülye lábam miatt, azóta a léböjt ellenére két centit nőtt a körméretem, De mitől??? Ettől akadtam ki! Én már akkor is hízom ha nem eszem?

    VálaszTörlés
  3. 2 cm nem feltétlen hízás, lehet víz visszatartás, puffadás, akármi. Dehogy hízol!!!
    Ne haragudj a testedre. A tested érted működött. Azért tartalékolt, hogy te, később felhasználhasd a tartalékot. Egy más világban az éhenhalástól mentett volna meg. Soha ne gyűlöld! Most segítséget kér, ezt csak fájdalommal tudja megtenni, figyelj hát rá. Próbáld meg megérteni az üzenetét. Gyűlölöd a lábad, mi? Azokat a lábakat, amik nap mint nap cipelték azt a tetemes túlsúlyt, hogy ne kényszerülj tolószékbe. Hálával tartozol ezért... A haragod nem jogos. A te döntésed volt anno megenni a második adag ebédet is, a te agyad irányította a kezed a sütistál felé... A hibádra viszont ráeszméltél, és már eddig nagyon sokat tettél azért, hogy valamiképp jóvátedd a bűnöket a tested ellen. Hibáztál? Naná. De a tested szólt, te pedig szépen veszed az adást. Túlságosan radikális lépésre szántad el magad. Másodszor nem teszed meg. Persze, kellemetlen, sz.r, fáj, görcsöl, akármi... De elmúlik és megéri. Nagy ölelést küldök!

    VálaszTörlés
  4. Ím a harmadik Angyalaom! Csacsa angyalai! Hálás köszönet drága Edit! :))))

    VálaszTörlés